Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meteo 10 Zile Cluj

Meteo 10 Zile Cluj. Prognoza este valabilă atat pentru suatu cât și pentru localități învecinate cu comuna, precum dâmburile, aruncuta, căianu mic, ghirișu român, văleni. Vremea pentru racoviţa, românia pentru zilele urmatoare.

Meteo 10 Zile Cluj 10
Meteo 10 Zile Cluj 10 from gvgvfttfbbh565.blogspot.com

Aflati care este prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile la escu, cluj si cum va evolua starea vremii la escu. Vremea in răchicioara maine 4 aug; Pentru actualizari despre starea vremii in cluj napoca accesati constant aceasta pagina.

Pentru Actualizari Despre Starea Vremii In Cluj Napoca Accesati Constant Aceasta Pagina.


Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul cluj: 24% of the moon is illuminated. Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in cluj napoca sunt actualizate la 2 ore.

Timpul Probabil Din Județul Tău.


Aflati cum este vremea acum la dealu botii si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 10 zile. Prognoza vremii pentru comuna suatu din judetul cluj are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Dealu botii, cluj 10 zile.

Azi, Luni + 1 Aug.


Prognoza meteo zilnica pe urmatoarele zile (nedetaliata pe ore) prezinta urmatoarele informatii: București alba iulia alexandria arad bacău baia mare Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru turda, cluj cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com

Ziua Saptamanii Si Data Calendaristica, O Pictograma Pentru Starea Vremii, Scurta Descriere A Conditiilor Atmosferice Din Acea Zi, Temperatura Maxima Si Minima, Cantitatea De Precipitatii, Probabilitatea De Precipitatii, Viteza Maxima A Vantului, Valori Maxime Pentru Rafalele De Vant,.


1014 mb (761 mmhg) umiditate: Cu cât variabilele sunt mai puternice, cu atât va fi mai incertă prognoza. 15 km/h dinspre nv presiune:

Vremea In Răchicioara Pe Urmatoarele 10 Zile.


Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la dealu botii. Temperatura intre 15° c si 26° c. Aflati care este prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile la escu, cluj si cum va evolua starea vremii la escu.

Post a Comment for "Meteo 10 Zile Cluj"