Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meteo Chisinau 10 Zile

Meteo Chisinau 10 Zile. Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele prognozei. Astăzi e miercuri, 27 iulie 2022.

Meteo in Moldova pentru 10 zile, vremea prognoza meteo in Chisinau
Meteo in Moldova pentru 10 zile, vremea prognoza meteo in Chisinau from www.meteo2.md

Prognoza pentru chișinău în următorele zece zile. Vremea.ro oferă prognoza meteo pentru municipiul chisinau, județul moldova precum și starea vremii de azi. Weather average daily temperature wind pollen pressure humidity gm activity.

Hi/Low, Realfeel®, Precip, Radar, & Everything You Need To Be Ready For The Day, Commute, And Weekend!


Vremea vânt polen presiune umiditate vizibilitate activitatea g/m. Elaborat de agentia web consulting.md. Weather average daily temperature wind pollen pressure humidity gm activity.

2 Weeks Month 7 Days.


5 km/h dinspre ese presiune: Date complete despre vremea din moldova, chisinau și fiecare oraș în parte. Prognoza meteo pentru 10 zile în chişinău ».

1017 Mb (763 Mmhg) Umiditate:


In chisinau weather for 10 days, 10 day weather forecast for chisinau, municipiu chisinau, moldova. Informația prognozei meteo se actualizează zilnic. Vremea în chișinău pe 3 zile, prognoza meteo pe 3 zile, municipiul chișinău, moldova.

Meteo În Moldova, Prognoza Meteo În Moldova, Starea Vremii În Moldova, Datele Meteo Ale Moldovei, 3, 7, 10 Zile.


Vremea în chișinău pe 10 zile, prognoza meteo pe 10 zile pentru localitatea chișinău, municipiul chișinău, moldova. Prognoza meteo, vremea, umiditatea, vântul, presiunea din urmatoarele 10 zile închisinau Vezi ce te așteaptă afara în viitorul apropiat cu exactitate.

Get The Forecast For Today, Tonight & Tomorrow's Weather For Chișinău, Chișinău, Moldova.


Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru chișinău, chișinău, republica moldova cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com Prognoza pentru chișinău în următorele zece zile. Iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele prognozei meteo este aproximativ de 80%.

Post a Comment for "Meteo Chisinau 10 Zile"